Comenzi: 0744-569-069 comenzi@primeadvertising.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


„Mii de oameni s-au bucurat pana acum de produsele cumparate de pe Primeadvertising.ro E incredibil sa vezi ca te suna oameni sa iti multumeasca pentru ca le oferi placere, desi nu te-ai intalnit niciodata cu ei.”

Fondator Primeadvertising.ro

Vibratoare de lux

Despre OhMiBod

OhMiBod reprezinta o gama de jucarii sexuale cu vibratii pe baza de sunete. Tehnologia avansata a acestor vibratoare face ca vibratiile sa fie determinate de ritmul si intensitatea sunetului sau ale muzicii. Lansate pentru prima data in anul 2006, in Australia, produsele au inregistrat vanzari record de 2000 unitati pana in luna Mai 2007.
Desi dispozitivele sunt create pentru a fi utilizate cu orice tip de iesire, marketingul produselor s-a axat in special pentru utilizatorii de iPod. Cu toate acestea, toti utilizatorii de dispozitive mobile, laptopuri, desktop sau mp3 playere pot utiliza corespunzator produsele OhMiBod, fara a se limita la caracteristicile lor.
Co-creatorul Suki Vatter a lucrat anterior in cadrul Apple, iar un jurnalist a comentat ca ambalajul arata ca „ceva care ar fi putut veni direct din fabrica iPod”. Vatter, care a creat produsul impreuna cu sotul ei, Brian, a declarat ca vibratoarele OhMiBod sunt proiectate pentru a fi „acceptabil social”.
Site-ul oficial include o aplicatie care permite utilizatorilor sa partajeze anonim playlist-uri si experiente.
Produsele au devenit compatibile cu iPhone in ianuarie 2008, iar in prezent raspunde la tonuri de apel si apeluri vocale. In plus fata de acest upgrade, care a fost lansat in Las Vegas la Entertainment Adult Expo, noi versiuni „nano” au fost prezentate, avand dimensiuni mai mici si mai ieftine.
In plus, Club Vibe 2.oh raspunde cu vibratii inteligente la tipsurile lansate de clientii studiourilor de videochat, facand astfel ca experienta online a acestor utilizatori sa devina una mult mai placuta.
Body Heat este o aplicatie pentru iPhone proiectata pentru a controla orice vibrator OhMiBod. Prin "pictura cu degetul" de pe ecranul tactil cu unul sau doua degetele, utilizatorul poate schimba viteza de vibratie, intensitatea si ritmul. Un prototip al aplicatiei a fost prezentat la conferinta Tech sex Arse Elektronika in septembrie 2010, in San Francisco. Echipa OhMiBod a fost impresionata de designul si a achizitionat produsul. Designerul aplicatiei, Heather Kelley, colaboreaza in prezent cu echipa OhMiBod pentru crearea de upgrade-uri ale software-ului.

Vibratoare & auto-stimulare
Daca te simti bine, inseamna ca te descurci bine.
Vibratoare au puterea de a calma, aprinde, excita si elibera.
Dar beneficiile nu se termina aici. Pentru multi, vibratoarele si alte produse intime de agrement detin cheia pentru imbunatatirea sanatatii sexuale, a starii de bine si a increderii in sine. Vibratoarele ne fac sa invatam unde si cum sa fim atinse, sa exploram, sa descoperim, sa simtim si sa iubim. Orgasmele rezultate contribuie la realizarea obiectivelor personale, reduc stresul, amelioreaza durerile, stimuleaza sistemul imunitar si imbunatatesc somnul.
Eleganta – Simplitate – Putere
OhMiBod este angajamentul care aduce aceste beneficii persoanelor singure si cuplurilor deopotriva.
Misiunea noastra este una dubla:
I. Sa schimbam atitudinea culturala pentru constientizarea utilizarii vibratoarelor si rolul vital pe care il joaca in viata noastra;
II. Furnizarea de produse de inalta calitate, care pot fi utilizate in conditii de siguranta si care arata la fel de bine precum se simt.

Ohmibod.ro este o colectie completa de branduri care ofera produse intime pentru placere. Lansat la inceputul anului 2016, Ohmibod.ro ofera o alta perceptie a stimularii sexuale, aducand un nou concept, de lux, pentru produsele de acest tip. 
Scopul principal al site-ului este de a oferi produse de inalta calitate, care pot fi utilizate in diferite circumstante, atat individual, cat si in cadrul jocurilor erotice din cuplu. 

Calitate - Design - Inovatie 
Aplicand politicile comerciale ale SC Prime Advertising SRL, firma ce detine peste 50 de site-uri online, Ohmibod.ro respecta angajamentul pentru calitate, design si inovatie in toate categoriile de produse. Pe langa colectia de vibratoare, portofoliul nostru se extinde la produse pentru masaj, parfumuri cu feromoni, lubrifianti sexuali si suplimente pentru cresterea performantelor sexuale, disponibile pe www.vibratoaredelux.ro

Discret si sigur In prezent, Ohmibod.ro livreaza in toate localitatile din tara, produsele fiind ambalate discret si in deplina siguranta.
CONTINUA
Nu aveți nici un produs în coș