Comenzi: 0744-569-069 comenzi@primeadvertising.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Livrarea prin posta romana costa 10 lei iar coletul il veti primi in 48-72 de ore, iar prin curierat rapid costul este de 20 lei, termenul de livrare fiind de 24 de ore.
In cazul in care comanda dumneavoastra depaseste suma de 150 lei, livrarea prin Posta Romana este Gratuita, iar daca valoarea comenzii este mai mare de 300 lei, livrarea prin Curier Rapid este Gratuita.

Livrarea se face prin sistem ramburs sau prin plata online prin sistem securizat PayU. In cazul platilor prin PayU nu veti mai avea nimic de achitat la primirea coletului, indiferent de modalitatea aleasa de livrare.

Pentru moment, pe site-ul primeadvertising.ro plata online nu este disponibila, insa, daca doriti sa efectuati plata comenzii cu cardul, optiunea este disponibila pe www.SanatateNaturala.ro. Daca nu gasiti produsul pe care doriti sa il cumparati, trimiteti-ne un link cu produsul respectiv, iar in maxim 90 de minute el va fi disponibil si pe www.SanatateNaturala.ro.

In cazul livrarilor in sistem ramburs, plata se realizeaza la primirea coletelor.

Curierii va vor contacta telefonic inainte de livrarea comenzii pentru a le confirma ca puteti primi comanda la adresa stabilita.

In cazul livrarii prin Posta Romana, dumneavoastra va trebui sa mergeti sa ridicati coletul de la posta dupa primirea avizului.

Datorita faptului ca serviciile Companiei Nationale Posta Romana nu au ajuns la o fluidizare perfecta, este posibil ca avizul de instiintare ca ati primit un colet sa nu ajunga la dumneavoastra. Astfel , va rugam ca si in cazul in care acest aviz nu a ajuns la dumneavoastra, sa mergeti in termen de 4 zile lucratoare la oficiul postal ce apartine de adresa furnizata de catre dumneavoastra. Toate coletele confirmate de operatorul site-ului sunt expediate 100%.

Pachetul este discret, iar ambalarea se face in conditii de igiena maxima in pachete mate ce nu dezvaluie continutul.


Nu exista limita minima pentru a face comanda! Garantam confidentialitatea datelor. Nu incurajam spam-ul, iar adresa dumneavoastra de e-mail si datele personale fac obiectul numai al relatiei pe care o aveti cu site-ul primeadvertising.ro. Preturile au inclus TVA.


ATENTIE! Coletele trimise trebuie ridicate in termen de 10 zile. In cazul in care nu le ridicati acestea se vor intoarece pe cheltuiala noastra. In acest caz va trebui sa ne achitati costurile de transport tur-retur, in caz contrar va veti pierde dreptul de client al sitului nostru si ale site-urilor partenere.
CONTINUA
Nu aveți nici un produs în coș